drim1
novamakedonija
khantry design
FIDE - Светска Шаховска Федерација, банер
ecu-baner
Април 2018
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
todor-mitrov-logo
Закажано е Годишно собрание на Шаховската федерација на Македонија PDF Печати
Петок, 20 Март 2009 16:01


Врз основ на член 18 од Статутот на Шаховската федерација на Македонија закажувам седница на Годишно собрание на Шаховската федерација на Македонија со следниот


ДНЕВЕН РЕД


1. Отворање на седницата

  • Избор на верификациона комисија(претседател и двајца членови)
  • Избор на работно претседателство
  • Избор на записничар и двајца оверувачи на записникот


2. Усвојување на Деловник за работа на Собранието на ШФМ


  • Прилог: Предлог Деловник за работа на Собранието на ШФМ


3. Извештај за работата на ШФМ во 2007 и 2008 година


  • Извештај на Претседателот на ШФМ за работата во 2007 и 2008 година
  • Прилог: Извештај на ШФМ за 2007 и 2008 година
  • Прилог: Финансиски извештаи за 2007 и 2008 година
  • Извештај на Надзорниот одбор за финансиското работење во 2007 и 2008 година


4. Разно

Седницата на Собранието на Шаховската федерација на Македонија ќе се одржи на ден 28.03.2009 (сабота) со почеток во 11 часот, во МКЦ ( Младински културен центар) на првиот кат, „Кеј 13 Ноември“, во Скопје.

Патните и дневните трошоци за делегатите на Собранието паѓаат на товар на организациите кои ги делегираат.

Секој делегат е должен да поднесе заверено полномошно од организацијата која го делегира.


Шаховска федерација на Македонија

Претседател,
Петар Гичаровски с.р.

 


Симнете документи: