drim1
novamakedonija
khantry design
Април 2018
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
todor-mitrov-logo
Органи и стручни тела во ШФМ PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Февруари 2011 10:37
Членови на органите на ШФМ:

1.  УПРАВЕН ОДБОР

1. Благоја Богоевски, Претседател
2. Златко Марин – градоначалник на Аеродром, Потпретседател
3. Стефан Богоев – градоначалник на Карпош
4. Борис Георгиевски – градоначалник на Гази Баба
5. Коста Начевски – Генерален директор на „ГАМА“
6. Сенко Смаиловиќ – Директор на „Улици и патишта“-Скопје
7. Невзат Умер – Директор во „Џеваир“
8. Горан Ѓорѓиевски – Управител и Директор на „Специјал“
9. Дејан Николовски-Кабинет на Премиерот
10. Жика Ѓориќ – управител на „ГМЦ Скопје“
11. Лидија Софревска – ШК Алкалоид, секретар на Управен Одбор
12. Зоран Стојчевски – ШК Гамбит Ассеко СЕЕ
13. Роландо Кутиров - шаховски велемајстор


Скопје, Јануари 2017 година

Шаховска Федерација на Македонија
Претседател,
Благоја Богоевски