drim1
novamakedonija
khantry design
FIDE - Светска Шаховска Федерација, банер
ecu-baner
Април 2018
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
todor-mitrov-logo
Пријавување на состави за Екипното првенство до 30 јуни PDF Печати
Среда, 26 Јуни 2013 06:34
sfmОстануваат уште 5 (пет) дена за пријавување на составите на екипите за учество на Екипното првенство на Македонија за 2013 година. Крајниот рок за пријавување на поширокиот состав (максимум 14 шахисти) е 30 јуни (недела) . 2013 година.

Ве молиме да ги исполните своите обврски од Правилникот за регистрација:

Член 3.
Годишната регистрација за клубовите изнесува 3.000,00 денари.

Истата треба да се уплати на сметката на :

Сојуз на спортските федерации на Македонија
Жиро сметка: 300000001654468
Комерцијална банка АД – Скопје

Член 12.
Клубот може да регистрира и неограничен број на странски државјани кои не се наоѓаат на македонската рејтинг листа. Годишната регистрација за нив изнесува 3.000,00 денари по играч.
Регистрацијата на странските членови се врши во текот на целата година,а најдоцна 30 дена до почетокот на натпреварот на кој учествуваат.