drim1
novamakedonija
khantry design
FIDE - Светска Шаховска Федерација, банер
ecu-baner
Април 2018
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
todor-mitrov-logo
Екипен Шампионат - Распис и Состави PDF Печати

sfmXXIII Екипен Шампионат на Македонија во  шах ќе се одржи од 14-20 јули во хотелот Дрим во Струга. Своето учество го пријавија 7 екипи. . ГШК Кочани го откажа своето учество и наместо нив ќе настапи третопласираната екипа од Квалификациите за Екипното првенство, ШК Карпош.

Се молат клубовите да ги сполнат своите обврски од Правилникот за регистрација:

Член 3: Годишната регистрација за клубовите изнесува 3.000,00 денари

Член 12: Клубот може да регистрира и неограничен број на странски државјани кои не се наоѓаат на македонската рејтинг листа. Годишната регистрација за нив изнесува 3.000,00 денари по играч.

Средствата треба да се уплатат најдоцна до 10 јули 2014 година на:

ШСГС Скопје Сметка: 210065884680156 НЛБ Тутунска банка АД – Скопје

- Распис
- Состави