drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕКИПНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА 2015 Печати

Во Скопје започнаа Квалификациите за Екипното првенство на Македонија за 2015 година.

коло 1, 16.05.2015

1.1

2

4-ти НОЕМВРИ, Битола

2½ - 3½

3

МШК ЦЕНТАР, Скопје

1

ПЕТРОВ Георги

2205

1 : 0

СИМЈАНОВСКИ Сашо

2254

2

ЧАПАНОВ Миле

2076

0 : 1

ИЛИЌ Љубомир

2189

3

КОСТАДИНОВСКИ Зоран

1980

0 : 1

КРСТЕВ Емил

2078

4

СЕЛКОВСКИ Жарко

2015

0 : 1

КРАЛЕВСКИ Александар

2117

5

ДИМОВ Даниел

1947

1 : 0

МИНОВСКИ Ѓорѓи

1897

6

КАЛЧОВСКИ Лазар

1951

½ : ½

ВЕЛЈАНОСКИ Андреј

1571

коло 2, 17.05.2015

2.1

1

ГОСТИВАР, Гостивар

2½ - 3½

2

4-ти НОЕМВРИ, Битола

1

СТЕФАНОВСКИ Душан

2324

½ : ½

ПЕТРОВ Георги

2205

2

ЈОВАНОСКИ Васко

2160

0 : 1

ЧАПАНОВ Миле

2076

3

ЗИБЕРИ Саид

0

½ : ½

КОСТАДИНОВСКИ Зоран

1980

4

ЛИКА Јакуп

1949

½ : ½

СЕЛКОВСКИ Жарко

2015

5

СТОЈКОСКИ Ацко

0

+ : -

ДИМОВ Даниел

1947

6

БАЈРАМИ Узеир

0

0 : 1

КАЛЧОВСКИ Лазар

1951

Интересни и неизвесни средби со многу воздишки.Последниот натпревар МШК Центар-Гостивар се игра на 24 мај (недела) 2015 година во просториите на Сојузот на слепи во Скопје, со почеток во 10:00 часот.


.