drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Завршија Квалификациите за Екипно Првенство на Македонија за 2015 Печати

Убедлива победа на Гостивар во последниот решавачки меч.Заедно со екипата на 4-ти Ноември обезбеди учество на Екипното првенство на Македонија за 2015 година. .

Коло 3, 24.05.2015

3.1

3

МШК ЦЕНТАР, Скопје

1 - 5

1

ГОСТИВАР, Гостивар

1

ИЛИЌ Љубомир

2189

½ : ½

СТЕФАНОВСКИ Душан

2324

2

КРАЛЕВСКИ Александар

2117

0 : 1

ЈОВАНОСКИ Васко

2160

3

МИНОВСКИ Ѓорѓи

1897

0 : 1

ЗИБЕРИ Саид

0

4

УЗУНОВСКИ Виктор

0

0 : 1

ЛИКА Јакуп

1949

5

ЈОВЧЕВ Ристе

1814

½ : ½

СТОЈКОСКИ Ацко

0

6

ВЕЛЈАНОСКИ Андреј

1571

0 : 1

БАЈРАМИ Узеир

0

Конечна табела

пласман

Екипа

1

2

3

бодови

поени

1

ГОСТИВАР, Гостивар

*

5

2

2

4-ти НОЕМВРИ, Битола

*

2

6

3

МШК ЦЕНТАР, Скопје

1

*

2