drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
ПРВЕНСТВА НА МАКЕДОНИЈА ЗА МЛАДИ 2015 Печати

Поединечните првенства за момчиња и девојчиња, се одржаа во Струга, од 17 до 22 Јуни. Конечните табели следуваат

.

Струга, 17-22 јуни 2015

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2015 - девојчиња до 08 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

резулт.

победи

Сонеб.

1

НЕДЕВА Мирјана

0

4

10.50

2

ЛУШЕСКА Елена

4

0

3

8.75

3

НАЈДОВСКИ Миа

0

2

6.00

4

ГУГУЛОВСКИ Михаела Монтана

1

0

0

3.25

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2015 - до 08 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

резулт.

победи

Сонеб.

1

ЦВЕТКОВСКИ Ѓорѓи

6

0

6

19.00

2

МАТЕСКИ Јулијан

0

5

14.00

3

НИКОЛОВСКИ Кирил

5

0

4

14.00

4

КИРОСКИ Андреј

3

1

3

9.50

5

МАТЕСКИ Стефан

3

1

3

5.50

ЗЛАТКОВ Антон

3

1

3

5.50

7

НЕДАНОСКИ Петар

2

0

2

3.50

8

ЃОРОВИЌ Матија

½

0

0

2.50

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2015 - до 10 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

резулт.

победи

Сонеб.

1

ЦАПЕСКИ Иван

7

0

7

24.50

2

ЗВЕЗДАКОСКИ Матеј

0

6

19.75

3

ЛУШЕСКИ Константин

0

5

18.25

4

ЈАНЕСКИ Леон

0

4

16.25

5

ЃОРОВИЌ Јован

4

0

4

8.50

6

ВЕЛКОСКИ Иван

0

2

6.25

7

ЗРМАНОВСКА Михаела

2

2

2

4.00

8

НИКОЛОСКИ Александар

2

1

2

4.50

9

БОНЕСКИ Никола

2

-1

2

10.00

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2014 - до 12 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

Бух(-1)

резулт.

Бух.

1

ВЕЛКОВСКИ Кристијан

6

26½

0

29

2

ЈОРДАНОВ Михаил

28

0

31

3

АНЃЕЛКОСКА Јана

26

0

27½

4

ВЕЛЈАНОСКИ Андреј

23

0

24½

5

ЕФТОВСКА Леа

21½

0

23

6

ЕФТОВСКИ Матео

4

27½

0

30

7

ГАЛЕСКИ Андреј

4

24½

0

27½

8

ВЛАХОВИЌ Велимир

29

0

32

9

БАЈРАМИ Зубејр

24½

0

27

10

КОЧЕВСКИ Кирил

21½

0

23

11

ЈОВАНОСКИ Александар

3

20

0

21½

12

НАЈДОВСКИ Тео

3

19

0

20½

13

РИСТЕСКИ Емил

3

17

0

18½

14

ЈОРДАНОВ Никола

25

0

27½

15

БОНЕСКИ Александар

17

0

18½

16

ДИШЛИОСКИ Стефан

20

0

21½

17

ВЕШОСКИ Владимир

18

0

19½

18

МУРЏОСКИ Мартин

17½

0

19

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2014 - до 14 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

резулт.

победи

Сонеб.

1

МАНОВА Ивана

7

0

6

27.50

2

ДАНЧЕВСКИ Гораст

0

6

22.75

3

КОСТЕСКИ Миле

6

0

4

21.50

4

ГАЛЕСКИ Гошо

0

5

16.75

5

ПЕТРОВИЌ Лазар

4

0

3

12.50

6

ДОСТИНОСКИ Антонио

3

0

3

7.50

7

ДОСТИНОСКИ Христијан

2

1

2

3.00

8

НАЦЕВ Никола

2

0

2

4.00

9

ГАГОСКИ Марин

0

0

0

0.00

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2014 - до 16 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

резулт.

победи

Сонеб.

1

ЛАЗОВ Тони

5

½

4

13.00

2

МИХОВ Филип

5

½

4

12.25

3

ЈОВЧЕВ Ристе

3

0

2

5.75

4

ЛАКИНСКА Симона

1

1

6.50

5

СТОЈАНОВ Птоломеј Петар

0

2

4.50

6

МАНЕСКИ Давид

2

0

1

3.75

7

НЕДЕЛКОСКИ Филип

1

0

0

3.75

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА 2014 - до 18 години

Конечна табела

пласман

Име

поени

резулт.

победи

Сонеб.

1

НИКОЛОВСКИ Никола

6

0

6

15.00

2

КОНСТАНТИНОВ Александар

5

0

5

10.00

3

ЃЕОРЃИЕВСКИ Доне

0

3

5.75

4

ДИМКОВСКИ Стојанчо

0

2

3.50

5

ЦАКОНЧЕВ Христијан

2

0

1

4.00

6

АВРАМОВ Димитар

0

1

1.75

7

ПЕЈЧИНОСКИ Никола

½

0

0

1.25