drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
АЛКАЛОИД Рапид Опен 2015 Печати
AlkaloidLogoНа 06 декември (недела) 2015 година, во хотел „Континентал“во Скопје,
ќе се одржи традиционалниот турнир во забрзан шах
АЛКАЛОИД Рапид Опен 2015.
.

 

 

Организатор е ШК Алкалоид.Се играат 09 кола по Швајцарски систем со темпо на игра 15 минути по играч со додаток
од 05 секунди за секој одигран потег. Рок за пријавување до 05 декември 2015 година.

 

Расписот за турнирот може да го видите на www.chessclubalkaloid.org
Листата на пријавени учесници на http://chess-results.com/tnr194685.aspx?lan=14