drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
БОЖИЌЕН Викенд турнир КАРПОШ 2016 Печати
gambitБОЖИЌЕН Викенд турнир КАРПОШ 2016

 

Традиционалниот Божиќен викенд турнир Карпош 2016 ќе се одржи на 16 јануари 2016 година, во просториите на
ресторан „Гранит“, улица „Миле Поп Јорданов“ бр.44 населба Капиштец.
.

Повеќе информации може да погледнете на : Расписот на турнирот