drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
АЛКАЛОИД Блиц Опен 2016 Печати
AlkaloidLogoОтворениот турнир во брзопотезен шах АЛКАЛОИД 2016 ќе се одржи на 20 март (недела) 2016 година, во хотел „Континентал“ во Скопје.
.

Се играат 13 кола по Швајцарски систем со темпо на игра 03 минути по играч со додаток од 02 секунди за секој одигран потег (03+ 02).

Распис за турнирот на www.chessclubalkaloid.org