drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Отворено меѓународно првенство на Македонија Печати
shfm
Отвореното меѓународно првенство на Македонија ќе се одржи во Струга, од 16.07. – 24.07. 2016 година, во хотел „ Дрим “ , во организација на Шаховската федерација на Македонија.
Повеќе во Расписот.