drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
XXV Екипен Шампионат на Македонија за 2016 година Печати
shfm
Шаховската федерација на Македонија, од 08 - 14 август 2016 година, во „Метропол езерски комплекс“ во Охрид, го организира XXV Екипен Шампионат на Македонија во шах..
Повеќе во Расписот.