drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Првенства на Македонија за млади за 2016 Печати
shfm

На Првенствата на Македонија за млади за 2016 година, кои се одржаа во Струга во хотел „ Дрим “, од 16.06. – 21.06. 2016 година, настапија вкупно 66 натпреварувачи во сите категории.

Комплетните табели може да ги погледнете овде.