drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Информации за одржани турнири во 2017 година
shfmБожиќен викенд КАРПОШ 2017, Скопје, 14.01.2017
Организатор: ШК Гамбит Асеко-СЕЕ, Швајцарски систем од 09 кола со темпо на игра 15' + 05"