drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
АЛКАЛОИД Рапид Опен 2018

Отворениот турнир во забрзан(рапид) шах АЛКАЛОИД 2018 ќе се одржи на 03 март (недела) 2018 година, во хотел „Континентал“ во Скопје.

Се играат 09 кола по Швајцарски систем со темпо на игра 15 минути по играч со додаток од 05 секунди за секој одигран потег (15+ 05).

Моментна листа на учесници на http://chess-results.com/tnr331358.aspx?lan=1

Термин и место на играње: 03.03.2018 (Сабота), 10:00-20:00 Скопје, хотел Континентал повеќе информации околу турнирот на овој линк.

The complete agenda for the Open rapid tournament you can see here.