drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Карпош Опен 2018

Осмиот по ред Карпош Опен 2018 ќе се одржи од 24-31 март 2018 година, во хотел Александар Палас во Скопје.

Информации за турнирот на http://gambit.com.mk/

Информации за правила на турнирот.