drim1
novamakedonija
khantry design
FIDE - Светска Шаховска Федерација, банер
ecu-baner
Април 2018
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
todor-mitrov-logo
Расписи
# Наслов на артиклот
1 Отворено првенство на Македонија - Распис
2 Екипен Шампионат - Распис и Состави
3 Државни првенства за млади - Распис
4 Квалификации за Екипно првенство - Распис
5 Брзопотезен турнир на Алкалоид - Распис
6 Божиќни турнири во забрзан шах - Распис
7 Отворено првентсво на Скопје - Распис
8 ОПЕН Карпош 2014 - Распис
9 Гран-При турнири на Гамбит Асеко-Сее - Распис
10 Турнир во забрзан шах на Алкалоид - Распис
11 Гранд Опен Благоевград 2013 - Распис
12 Отворено првенство на Македонија - Распис
13 Екипен Шампионат на Македонија - Распис
14 Првенства на Македонија за млади - Распис
15 ОПЕН „Тиски Цвет“, Нови Бечеј
16 ОПЕН Драч 2013 - Распис
17 Екипно првенство за млади за 2013 - Распис
18 Меморијал „Руди Алибегов“ - Распис
19 Квалификации за Екипно Првенство - Распис
20 Отворен турнир во брзопотезен шах Алкалоид
21 ОПЕН Карпош 2013 - Распис
22 Отворено младинско првенство на Гамбит Асеко-Сее
23 Карпош 2013 - Божиќен Викенд Турнир
24 Викенд турнир „Македонија 2012“
25 Отворено првенство на Скопје - Распис
26 Брзопотезен турнир за новинари на ШК Алкалоид
27 Прв рејтингуван турнир во забрзан шах на Алкалоид
28 Отворено првенство на Македонија - распис
29 Екипно првенство на Македонија за 2012 - Распис
30 Првенства на Македонија за млади - Распис
31 ЕП за млади во забрзан шах - Корегиран Распис
32 ЕП за млади во забрзан шах - Распис
33 Брзопотезни турнири на БМ Кисела Вода
34 Екипното првенство за млади во април и мај
35 Отворено првенство на Скопје - Распис
36 Викенд турнири во Општина Карпош - Распис
37 Балкан Гран При Серија: 19-ти ОПЕН Скопје - Распис Balkan Grand Prix: 19th OPEN Skopje - Regulations
38 Отворено првенство на Македонија - Најава
39 Екипно првенство на Македонија - Распис
40 Првенства за млади до 8 и 10 години - Најава
41 Државно првенство за млади, најава
42 Првенства на Македонија - Расписи
43 Екипно првенство за млади - Распис
44 Пролетен отворен турнир - Распис
45 Куп на ШФМ за 2011 - Распис
46 Меѓународен шаховски турнир „Опен Карпош“ - распис
47 Квалификации за Екипно првенство 2011 - Распис
48 Шаховски фестивал, распис
49 Алкалоид организира брзопотезен турнир на 26 декември
50 Отворено првенство на град Скопје, распис
51 Викенд турнир на Општина Карпош и Гамбит Асеко (Измена!)
52 Меморијален турнир „Руди Алибегов“ 2010
53 Екипно првенство на Македонија во шах 2010- распис
54 Опен Словенија, Шантјур - 17-23 септември 2010
55 Распис за Поединечниот Шампионат на Македонија во шах - 2010
56 Второ кадетско првенство за млади за Југоисточна Европа - Блаце, Србија 2010
57 Викенд турнир на Шаховски Сојуз на Град Скопје - 2010
58 10-то поединечно и екипно првенство на Европа за млади во забрзан и брзопотезен шах - 2010
59 Поединечно студентско првенство 2010
60 Првенство на Македонија во шах за млади - 2010
61 Трет блиц турнир на Алкалоид-2010
62 Бидете дел од светското блиц првенство 2010
63 Блиц на ШК Алкалоид 2010
64 Државни натпревари во училишен шах 2009
65 Градско првенство на Скопје 2009
66 Шаховски турнир за млади, првенство на Скопје 2009
67 Викенд турнир на ШК,,Гамбит-Пексим‘‘-Скопје 2009
68 Викенд турнир на ШК „Карпош“ – Скопје 2009
69 Првенство на Македонија за млади - Распис
70 Куп на Македонија во шах - Распис
71 Првенство на Македонија во шах за 2009 г. за девојчиња и момчиња до 8 години - Распис (Измена)
72 SWISS LION Шаховски турнир за млади - Распис
73 Шаховски турнири за млади (2)
74 Шаховски турнири за млади
75 Градско Првенство на Скопје 2008
76 Првенство на Македонија за жени за 2008
77 Отворено првенство на Македонија