drim1
novamakedonija
khantry design
Јануари 2018
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
todor-mitrov-logo
Настани под 'Македонија' Среда, Јануари 24, 2018
Македонија 
Име на настанот Датум
ОПЕН Карпош Сабота, Април 02, 2011 (17:00)
20 Шампионат на Македонија во шах Вторник, Мај 10, 2011 (17:00)
Првенство на Македонија за млади Сабота, Јуни 11, 2011 (16:30)
Отворено првенство на Македонија Сабота, Јули 16, 2011 (12:00)
Екипно првенство на Македонија во шах Понеделник, Август 08, 2011 (12:00)
Првенство на Македонија за жени Понеделник, Август 08, 2011 (12:00)
Меѓународен турнир за млади „Охридско Езеро“ Четврток, Август 18, 2011 (10:00)
7 Настан(и) на 1 страна  

Пребарај календар